2015. május 31., vasárnap

Eltűnt egy tojás !

Az  elmúlt  hét   nagy  nyugalommal  telt , az  idő  is  kijavult  a  hétvégére.Sajnos  a  tojások  száma  csökkent  eggyel , Judit  volt  olyan  szemfüles , hogy  elcsípte a  mozdulatot , amikor  ez  megtörtént ,rögtön  utána  ezt  írta  nekem üzenetben  :     "....Képzeld, egy tojással kevesebb van, Lala kidobott egy láthatóan puha tojást. Épp néztem, mennyire matat a fészekben, már régóta zavarhatta. Most az egy, elég piszkos tojás látszik.. "Ez szombaton ( tegnap délután ) történt , sajnos a mozdulatról az ARCHÍVUMBAN sincs semmi , mert valószínű két mentés közötti pillanatban történt a dolog ! Még  jó  , hogy  Judit  nézte a  kamerát ! 

A kidobás pillanata... (  forrás:  GG_kamera_direkt : Judit  fotója )

.... Rögtön kicseréltem a "kétfiókás" logót , most ott tartunk , ahol május 03-án ! :

  Újra  egy  tojáska  van ... (  forrás:  GG_Fórum  Panka  fotója )

  Szederke  és a  megmaradt  tojás... Itt  még   a  logó nincs  kicserélve (  forrás:  GG_Fórum  Judit  fotója )

Azonban nem tudhatjuk , hogy a bennmaradt tojás melyik a három közül ( nagy valószínűséggel a harmadik ) ! Így viszon lehet csak június közebén lesz fiókánk ami nagyon későn van ! A Fórumon mindenki sajnálta a történteket , palipapa ezt írta : "....Nagyon sajnálom, hogy megfogyatkozott a tojatok száma.:-( Megjegyzem, az esőzés után nem tetszett a színük, nagyon márványos kinézetük volt. Olvastam valahol, hogy a tartósan nedves időszak miatt megzápulhatnak. Reménykedem, hogy az egy szemből kikel a fióka..." Én is aggódom főleg a tojás színe miatt ( nagyon márványos ) , de reménykedjünk , lehet hogy sikerül a dolog ! A szülők amúgy nagyon szépen látják el a feladatukat , nagyon gondosak , és szinte eseménytelenül telt el a hét az előbb említett eseményen kívül ! Néhány fotó amit a Fórumba tettetek fel a héten , rengeteg fotó készült ezúton is köszönjük a feltöltéseket :

  Daránykék ... (  forrás:  GG_Fórum  Macska  fotója )

    A  hét   legjellemzőbb  képe ... (  forrás:  GG_Fórum  angemar  fotója )

  Üdvözlés   ... (  forrás:  GG_Fórum  Panka  fotója )

Lassan  végéhez  közeledik  a  múlt  heti  szavazás a  fiókák  várható  érkezéséről. Legtöbben a  június  8-9  közötti  időpontra   gondoltatok , reméljük lesz miért  izgulnunk ! Közben elkezdődött  a  IX.  GG  találkozó  előkészítése  és  egy  dolog  már  biztos :      2015. július  10 - 11-én  tartjuk   a   találkozót  ebben  az  évben !  Részletes   programmal  június  közepén  jelentkezem majd , de  Judit  fog  nyitni   egy  topicot a  találkozónak  a  FÓRUMON  és  az  előzetes  jelentkezéseket  ott  meg  lehet  már  tenni !
Legközelebb   egy  hét  múlva  jelentkezem !

 

1 megjegyzés:

  1. Végtelenül sajnálom, hogy a tojás így végezte rövidke létét, de gólyáink tudják, hogy mit miért tesznek, nekünk csak a szívünk fájhat egy - egy eset után. Nagyon szurkolok, hogy legalább egy baba legyen és felnőjön időben, hogy útra tudjon kelni.
    Jutka mama

    VálaszTörlés